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Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

Pastel de verduras

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Pastel de verduras

Dificultad: Beginner Tiempo de preparación 30 mins Tiempo de cocción 45 mins Tiempo de descanso 20 mins Tiempo total 1 hr 35 mins
Porciones: 4
Mejor temporada: Suitable throughout the year

Descripción

Un prato tradicional, lixeiro, saudable e con moito sabor a casa. Perfecto para aproveitar as verduras e hortalizas que están a piques de estragarse, como faría a túa avoa. 

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos a verduras en trozos alongados

  2. Salteamos las verduras nunha tixola cun pouco de aceite, retiramos y reservamos. 

  3. Separamos as xemas dos ovos e poñémolas nun bol.

  4. Engadimos a nata líquida e o leite. Mesturamos ben. 

  5. Engadimos a salsa de tomate, o pan de molde cortado en anacos e o queixo relado. Mesturamos todo ben, ata que o pan quede desfeito. Salpimentamos. 

  6. Nun molde forrado para o forno, colocamos as verduras. Vertemos encima a mestura líquida que preparamos e, coa axuda dun garfo, movemos e repartimos as verduras. 

  7. Enfornamos ao baño maría durante 45 minutos a 180 graos. 

  8. Sacamos do forno, deixamos arrefriar e desmoldamos. 

  9. Adornamos a superficie do pastel ao gusto e listo para comer!

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