Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

Rolo de tortilla con salmón e crema de queixo

Rolo de tortilla con salmón e crema de queixo

Dificultad: Beginner Tiempo de preparación 15 mins Tiempo de cocción 10 mins Tiempo de descanso 30 mins Tiempo total 55 mins
Porciones: 6
Mejor temporada: Suitable throughout the year

Descripción

Unha receita moi fácil e rica, que poderás preparar en poucos minutos e que é perfecta para servir cos teus aperitivos ou entrantes de Nadal. Un rolo de tortilla francesa con salmón que sabemos que che encantará!

Ingredientes

Elaboración

Vídeo
Off On
  1. Batemos os catro ovos Demillo.

  2. Preparamos unha bandexa ou recipiente de forno con papel vexetal e prequentamos o forno a 180º.

  3. Engadimos os ovos batidos e forneamos uns 15 minutos.

  4. Mentres se calla o ovo, mesturamos nun bol o queixo crema co endro, as noces, os pepinillos picados e a pementa moída.

  5. Estiramos un anaco de film transparente e colocamos a tortilla encima. Sobre ela, untamos a mestura de queixo crema deixando un dedo de distancia no borde. Encima, coloca os liscos de salmón estirados.

  6. Enrolamos con axuda do plástico.  Canto máis apertado quede, mellor, se poderá cortar e servir. Envólveo co mesmo film e déixao repousar no frigorífico durante unhas horas.

  7. Corta o rolo en porcións cun coitelo ben afiado. Coloca un escarvadentes en cada rolo e serve nunha bandexa. Podes decorar con follas de endro, un pouco de raiadura de limón e un chorriño de aceite de oliva.

Palabras claves: nadal, entrantes, cociña fácil, aperitivos
Leave a Comment

Your email address will not be published.