Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

Tarta de Noces

Tarta-nueces

Unha deliciosa receita de repostería, unha torta de noces moi sinxela de elaborar e riquísima. Para os amantes do doce e os froitos secos.

Tarta de Noces

Dificultad: Intermediate Tiempo de cocción 50 mins Tiempo total 50 mins
Porciones: 8

Descripción

Unha deliciosa receita de repostería, unha torta de noces moi sinxela de elaborar e riquísima. Para os amantes do doce e os froitos secos.

Ingredients

Elaboración

  1. Mesturamos o ovo con 150 gramos de manteiga, 100 gramos de azucre, la fariña e o sobre de fermento. 

  2. Poñemos a mestura nun molde forno, untado con manteiga e metemos no forno a 180/200 graos uns 15 minutos

  3. Mentres, derretimos os outros 150 gr. de manteiga e mesturámolos cos outros 100 gr. de azucre, a cullerada de leite e as noces partidas.

  4. Sacamos a tarta do forno e poñemos a mestura por encima, repartíndoa ben por toda a superficie.

  5. Metemos de novo ao forno outros 30 minutos.

  6. Deixamos arrefriar, desmoldamos e a gozar!