fbpx
Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

Revolto de lagostinos e ajetes tenros

Revolto de lagostinos e ajetes tenros

Dificultad: Beginner Tiempo de preparación 20 mins Tiempo total 20 mins
Porciones: 4
Mejor temporada: Suitable throughout the year

Descripción

Unha receita perfecta para un entrante ou unha cea. Fácil, rápido, saudable e delicioso , que máis se pode pedir?

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos os alletes en anacos pequenos e os pochamos no aceite.

  2. Engadimos os lagostinos pelados e os salteamos uns minutos. 

  3. Batemos os seis ovos, salpimentamos e engadímolos á tixola. 

  4. Cando o ovo empece a callar, empezamos a revolver con movementos circulares, cunha culler de pau ou unha espátula. 

  5. Empratamos e a comer!

Palabras claves: Entrante, rápido, saudable
Leave a Comment

Your email address will not be published.