fbpx
Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

Ovos rotos con bacallau

Huevos-rotos-demillo

Ovos rotos con bacallau

Dificultad: Beginner Tiempo de preparación 30 mins Tiempo total 30 mins
Porciones: 4
Mejor temporada: Suitable throughout the year

Descripción

Los huevos rotos son uno de esos clásicos de la cocina que siempre apetecen. Y nuestra propuesta es unirlo a uno de los pescados más vinculados a la cocina del oeste peninsular, el bacalao. ¡Te encantará!

Ingredientes

Elaboración

  1. Pelamos as patacas e cortámolas para fritir. 
  2. Fritimos nunha tixola fonda con abundante aceite ata que estean douradas. Sacámolas, escorrendo ben o aceite, e poñémolas nunha fonte.  

  3. Cortamos os lombos de bacalo en anacos pequenos. 

  4. Sofritimos o allo cortado nunha tixola cun pouco de aceite e botamos o bacallau. 
  5. Salteamos ata que estea feito e colocamos encima das patacas. 
  6. Fritimos os ovos en abundante aceite e colocamos encima das patacas e o bacallau.

  7. Cando sirvamos, cortamos os ovos... e listo para comer!

Palabras claves: tradicional, caseira, principal
Leave a Comment

Your email address will not be published.