Ovos recheos de lagostinos, salmón e mango
Descripción
Unha orixinal e refrescante receita de ovos recheos, que integra o intenso sabor do marisco e a froita tropical. Unha opción perfecta para un entrante (tamén para Nadal), para un cóctel ou para unha cea lixeira.
Ingredientes
Elaboración
-
Cocemos os 8 ovos Demillo en auga uns 10 minutos. Retiramos, mergullamos en auga fría e deixamos arrefriar mentres facemos a mestura do recheo.
-
Picamos o salmón afumado, o mango, a cebola e os lagostinos en anacos pequenos. Reservamos algunhas colas de lagostino para decorar.
-
Quitamos a casca aos ovos e cortámolos pola metade. Sacamos a xema e reservamos para usar unha parte no recheo.
-
Mesturamos ben todos os ingredientes que cortamos previamente cunha pequena parte das xemas desmenuzadas e maionesa.
-
Enchemos as metades dos ovos cocidos coa mestura e decoramos con maionesa e coas colas de lagostino.