
Mousse de turrón
Descripción
Este Nadal elixe unha maneira diferente para comer o turrón. Este mousse é o broche ideal para as túas #comida e ceas do Nadal, unha sobremesa diferente, cunha textura suave e un sabor de 10. Atréveche a cambiar a normas e serve o turrón doutra maneira.
Ingredientes
Para decorar
Elaboración
-
Cortamos o turrón en anacos pequenos e reservamos.
-
Separamos as claras das xemas. Poñemos as claras en un bol e 2 das xemas noutro.
-
No bol das xemas, engadimos 50 ml de leite e batemos con balea.
-
Quentamos a mestura a lume suave, removendo constantemente para que non calle. Cando estea morna, retiramos.
-
Engadimos ao vaso da batedora co turrón. Trituramos ata obter unha crema suave e homoxénea.
-
Montamos as claras a punto de neve. Cando estean case montadas, engadimos 2 culleradas de azucre e seguimos batendo.
-
Integramos as claras en dous partes á mestura de turrón e removemos cunha espátula.
-
Mesturamos todo ben con movementos envolventes.
-
Repartimos a mousse en vasos e deixamos arrefriar na neveira 1 hora.
-
Antes de servir, decoramos cun anaco de barquillo, unha frambuesas e unha folla de menta.