Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

ovos recheos de marisco

Huevos-rellenos-de-marisco
Dificultad: Beginner Tiempo de preparación 20 mins Tiempo de cocción 10 mins Tiempo total 30 mins
Mejor temporada: Suitable throughout the year

Descripción

Se nestas festas queres impresionar aos teus invitados, sen dúbida tes que empezar o menú do Nadal con estes ovos recheos de marisco como entrante. Hoxe ensinámosche como preparalos nuns simples pasos, É moi sinxelo!

Ingredients

Elaboración

  1. Poñemos os ovos para cocer 8-10 minutos. E cocemos tamén o boi de mar (uns 20 minutos) e os lagostinos, se son frescos.

  2. Mentres os ingredientes cocen, preparamos un sofritido coa cebola e sal.

  3. Cando estea dourada, engadimos o tomate e integramos ben.

  4. Engadimos o viño branco e reducimos.

  5. Cando o viño reduciuse, retiramos da tixola e envorcamos o sofritido nun vaso de batedora. Trituramos a salsa.

  6. Desmenuzamos o boi de mar, pelamos os lagostinos e cortámolos. Reservamos algúns lagostinos para o empratado.

  7. Engadimos o marisco á salsa do sofritido e mesturamos ben.

  8. Cortamos os ovos á metade e quitámosllles as xemas. Incorporamos unha parte á mestura anterior de slasa e marisco, machucándoas e integrándoas ben.

  9. Preparamos as maionesas con 1 ovo, sal, vinagre e aceite de oliva.

  10. Enchemos os ovos coa mestura de marisco e sofritido e cubrimos cunha cullerada de maionesa.

  11. Arrefriamos uns minutos na neveira e entrante listo!

Palabras claves: navidad, casera, entrante, tradicional
Archivar en
Leave a Comment

Your email address will not be published.