Berenxena rechea de verduras e ovo
Descripción
É unha das hortalizas que admiten máis preparacións... e recheas de ovo é unha das mellores. Ao forno, fácil de preparar e moi saudable. E aínda por riba, riquísima.
Ingredientes
Elaboración
-
Cortamos berenxenas á metade e facémoslle uns cortes na superficie en forma de rombo. Levamos o forno 15 minutos.
-
Cando os saquemos do forno, baleiramos a berenxena e reservamos a pulpa.
-
Cortamos as verduras, unha a unha, en brunoise. Sofritímola cun pouco de aceite.
-
Incorporamos a pulpa da berenxena e integramos.
-
Salpimentamos e engadimos salsa de tomate, mesturando todo ben.
-
Enchemos a carcasa da berenxena coa mestura.
-
Facemos un pequeno oco nas verduras e colocamos o ovo (ao que podemos escorrer antes parte da clara)
-
Engadimos queixo relado por encima e enfornamos 10 minutos.
-
¡¡A comer!!