fbpx
Huevos de gallinas alimentadas a base de maíz

Berenxena rechea de verduras e ovo

berenjena-rellena

Berenxena rechea de verduras e ovo

Tiempo de preparación 40 mins Tiempo total 40 mins
Porciones: 4
Mejor temporada: Suitable throughout the year

Descripción

É unha das hortalizas que admiten máis preparacións... e recheas de ovo é unha das mellores. Ao forno, fácil de preparar e moi saudable. E aínda por riba, riquísima. 

Ingredientes

Elaboración

  1. Cortamos berenxenas á metade e facémoslle uns cortes na superficie en forma de rombo. Levamos o forno 15 minutos. 

  2. Cando os saquemos do forno, baleiramos a berenxena e reservamos a pulpa. 
  3. Cortamos as verduras, unha a unha, en brunoise. Sofritímola cun pouco de aceite. 
  4. Incorporamos a pulpa da berenxena e integramos. 
  5. Salpimentamos e engadimos salsa de tomate, mesturando todo ben. 
  6. Enchemos a carcasa da berenxena coa mestura. 

  7. Facemos un pequeno oco nas verduras e colocamos o ovo (ao que podemos escorrer antes parte da clara)

  8. Engadimos queixo relado por encima e enfornamos 10 minutos. 
  9. ¡¡A comer!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.